duminică, 11 ianuarie 2009

PUSCA SI CUREAUA LATA ! CE SERVICI' AVEAM ODATĂ !

A venit și 2009 ! Se  pare că, cu crize cu tot.
Dar conducătorii nostri ne învață cum să le depășim !
Dacă tot stiau de criză de mai de mult, adică se pare că ei au aflat ultimii, de revelioane n-au făcut nici o economie la artificii, playback-iști, lasere nene și alte asemenea. Dacă tot dau un ban..... 
Și aducem la serviciu pe plată la dublu(noapte+sărbătoare legală ) și salubritatea, că de' prin piețele publice cu cântări pe CD au trecut hoardele de năvălitori cu pet-uri, sarmale și șampanie. După care năvălim în cârciumi cu sentimentul împlinirii artificiului în capu' ăleia de m-a călcat și m-a împins ! Ce dacă rochia era de mătase ! Și a dat niște sute de lei pe freză !
S-au crizat și majoritatea ficaturilor aflate la purtătorul trosnitorilor de cursă lungă.
S-au crizat și se mai crizează într-o ordine aleatorie conform principiului "ba pe-a mătii"pe acolo prin Gaza.
De crizat s-au crizat jurnaliștii care nu au fost invitați la masa de Zeus ! Si nici la firimituri !
S-au crizat si actorii, profesorii, doctorii și aviatorii din cauză de Poc ! Pardon Boc ! Pâna la ora asta parașutele n-au declarat nimic !
Tot din cauza lui se crizează slujbașii la stat. Că nu-și respectă promisiunile electorale ! Nu alea cu construcția de autostăzi, infrastructură ci alea cu măririle de salarii. 
Dup-aia s-a crizat gazul ! După care într-o ordine aleatorie : ziariștii de la Realitatea, trustul Realitatea, Realitatea Tv, corespondenții de la Realitatea, operatorii de la de la Realitatea,secretarele de la de la Realitatea, femeile de serviciu de la Realitatea .
Mulțumim Realițătii Tv că ne-a adus gazul rusesc înapoi. Fără ei nu știu ce ne făceam !
A urmat Geoană care s-a crizat că nu știu ce ministru a pus secretari de stat fără să-l întrebe ! Dupa care în ordine ierarhică de partid s-a crizat și "care este" !
Înca nu ni s-a spus ce face bila lui nea Nelu ! Sau și-a scos-o ! Ca alfel cred că se criza și ea ! Suferă de izolare episodul 2 !" Izolarea se întoarce" ! De câte ori vrea ea ! Episodul 3 "Cămașa de forță a bunului simț " înca se "turnează" !
Pe la televizor se tot crizează Abramburica(de la învățământ). Pe la serviciu când mai merge !
Și uite așa, proaspătul șomer tehnic cu 85% din salariu, pentru că este în concediu medical, unul din cei 17 mii( după cum bat câmpii cei de la ministerul muncii) de viitori șomeri are ce vedea pe plasma luată pe credit doar cu buletinul, și pe care după ce se termină iarna și concediul medical își amintește brusc de pușca și cureaua lată.
Ce loc de muncă aveam odată !
Deabia atunci va veni criza și pe la noi.

P.S. În acest caz telenovelele" nu se pune" ! Nu cred ca au si seriale cu și pentru șomeri ! Sau au ?
Groaznic !