luni, 15 februarie 2010

De ce e bine când dai, să dai ori să rupi ori să faci gaură

Cred c-aţi auzit destule despre "poliţistul" care o pocnit o profă.
Bravos bobor, halal naţiune ! Am ajuns să ne pocnescă organul aflat în exercitarea "foncţiei" publice, care e plătit din banii noştrii.
Amu vine şi comunicatu" oficios a lu" şefii miliţianului :
"Una dintre profesoare i-a dat o palmă unei colege, după care a făcut scandal, apostrofând reporterul şi cameramanul care filma. Poliţistul a luat-o pe respectiva profesoară din cancelarie, ca să aplaneze situaţia. La ieşire, pe hol, aceasta i-a dat o palmă, iar colegul nostru, într-un gest reflex, a răspuns la fel."
Asta zic şefii ! N-o fi văzut înregistrarea făcută live la locu" cu pricina. Amu ştim că miliţienii percutează mai greu ! Da" la ăsta i-o trebuit vreo câteva secunde până să-i vină reflexu" !
gândesc că dacă miliţianul era lovit de un bărbat îl puşca direct în cap ! Că la viteza lui de reacţie nu găsea "pulanul" din dotare ! Şi un mic amănunt : acolo erau trei miliţieni ! Celalţi doi n-o făcut nimic s-o apere pe femeia pocnită de "colegul" lor! Că parcă ei sunt puşi să ne apere ! Nu să ne pocnească.
Nimic nu justifică folosirea forţei în cazul de faţă !E totuşi vorba de un "infractor deosebit de periculos de sex feminin" care s-o păruit în cancelarie cu o altă "infractoare deosebit de periculoasă" care vindea avoane şi ocupa spaţiu" !
Înainte miliţienii circulau căte doi. S-o schimbat procedurile : unu" ştie citi, unu" ştie scrie şi unu" dă cu brandu" !
ăilalţi doi îs intelectuali !
Trei miliţieni anchetează o banală păruială şi folosesc pumnu" ca să-şi "repereze" onoarea pătată de mascul feroce îmbrăcat de noi, salariat de noi, pensionat "special" de noi !
Ca să nu ziceţi că-s io nebun, vă pun şi filmu" ! Să calculaţi şi voi "gestul reflex"!
De aia zic : când dai, dă ori să rupi sau să faci gaură ! Îi mai sănătos !


4 comentarii:

B-Side Hand spunea...

Sincer, îi face foarte bine ţigăncii. Am înţeles că ea asta face toată ziua, înjură şi pocneşte. Şi, tot sincer, dacă eram în locul ăluia o jucam în picioare. Cred că în oricare alt stat civilizat, dacă una ca asta lovea un poliţist, avea cel puţin dosar penal. Numai noi stăm să apărăm toate jegurile umane.

Dan Ghemeș spunea...

Ămi pare rău că gândeşti aşa ! E un mod perdant de a privi lucrurile. Nimic nu justifică gestul miliţianului şi mai ales că e vorba de o femeie ! Că e ţigancă e o chestie de culoare a pielii, care nu contează ! Mâine s-ar putea să te căpăcească pe tine Nu trebe să fi negru ca să te pocnească !

Lucian Vâlsan spunea...

Nu-mi plac deloc miliţienii. Cea mai al dracului sămânţă... răsare şi din asfalt.
Şi totuşi, felicitări tovarăşului poliţist.
Între o ţigancă scandalagioaică 24/7 şi un miliţian cu reflex slab, prefer miliţianul.
Nu degeaba zic toţi că profa face scandal!
Or fi minţind unii dar toţi şi imaginile?!

Dan Ghemeș spunea...

E adevărat că profa e scandalagioaică, dar nimic nu justifică faptul că miliţianul a pocnit-o ! Dacă era profesionist o punea culcat şi o încătuşa iar acesta se putea face cu sifonaj legal ! Da" n-o sa vedem noi asta curând ! Dacă îl pocnea un bărbat ce facea ? Îl executa pe loc ? Dacă erasi tu ? dacă erai şi negru ?