marți, 9 februarie 2010

Dubla măsură

Săptămâna trecută s-o retras din cauză de cna un clip publictar care îţi promitea că nu ştiu ce fel de chipsuri îţi bagă o mărire de tâţe, iar odată mărite sunt un pericol public pentru tâmpiţii de bărbaţi care-şi lasă femeia lor netunată şi buiesc pe aia tunată cu bani din cipsuri.
Comform principiului care spune că dacă îi puşti un dos de laba nevestei din dotare fără motiv, ştie ea de ce, io vad zilnic un clip la " un detergent oarecare" la care tatăl de familie e cu copii la distracţie, iar femeia românească, această mamă şi femeie, stă şi păzeşte maşina de spălat astfel încât copii păziţi de tată să poată face performanţă şi să ia premii ! În timp ce păzeşte "un detergent oarecare" să spele hainele de mici campioni, numai tatăl se bucură live de succesele copiilor, iar performanţele ei da mamă, femeie şi nevastă sunt legate strict de calităţile "unui detergent oarecare", care o ajută să se integreze în familie pe lângă celelalte succese făcute de ceilalţi membrii ai familiei în altă parte. Ea se bucură singură de succesele copiilor ei lângă "un detergent oarecare" şi lângă maşina de spălat.

4 comentarii:

Dr.A spunea...

comentezi ?
La spalat sosete cu tine !
(fara detergent oarecare)

Dan Ghemeș spunea...

Dr.A dacă citeşti din nou o să vezi că pe ine mă deranjează dubla măsură.Mai cu atenţie, te rog şi mai cu ton domol !

Dr.A spunea...

:D Tu nu faci diferenta intre traditia seculara si consiumerismul asta desantat. O singura masura este dar se aplica cu cap de bou(r).

Dan Ghemeș spunea...

la noi pe mândrele plaiuri mioritice, care este, fiecare are măsura lui ! asta-i nasol. suntem cam nemăsuraţi !