joi, 1 octombrie 2009

Tatele care nu aduc trafic !

Aproape neobservata trece, probabil din cauza balacarelii politice de moment, Ziua Internationala de Luptă Împotriva Cancerului la San. Statisticile demonstreaza faptul ca în Europa un nou caz de cancer la san este diagnosticat la fiecare 2,5 de minute.La femei, cancerul de san are cea mai mare incidenta in populatie: 1 din 8 femei risca sa fie diagnosticata cu cancer la san. in lume, la fiecare 3 minute o femeie este diagnosticata cu cancer la san si la 14 minute o femeie moare din cauza acestei boli.
Depistat precoce, cancerul de san poate fi tratat!

Ce am constat io ? Am postat pe twitter si pe facebook acest lucru si faptul ca ieri am fost roz ! Zero feetback. Pe blogurile 'blogeritelor de top' zero mentiuni. Ele n-au sani !
Deci, onlainu' romanesc de trafic maxim si care se da de ceasu' mortii ca le pasa si ca se implica numa' daca zeul trafic se intampla !
Sau cred ca e primul caz in care tatele nu aduc trafic !


Tot ieri a fost si ziua internationala persoanelor in varsta ! Credeti ca intereseaza pe cineva ? Va inselati ! Atat timp cat n-aduce trafic n-avem mama, n-avem tata !
Da' ne implicam in probleme sociale de ne sare traficu' in cap !

2 comentarii:

Lucian Vâlsan spunea...

Ia-te de blogger-ite, ele au tâte si tot nu (prea) au scris !

Dan Ghemeș spunea...

@VILO 13: nu ma iau de ele. mi se parea ca e un subiect care ele ar fi trebiut sa-l trateze. dar, nu e important pt. ele !