miercuri, 25 februarie 2009

MATUSA TAMARA SE INTOARCE ! DE CATE ORI VREA EA ! NUMA' EUGENIA MAI SALVEAZA ROMANIA !

 Mai demult a fost Tamara ! Matusa Tamara ! Apropo', mai traieste ? 
Si aveam un premier vanator si mare crescator de  de case, va vine sa credeti crestea 4 case, de tablouri 'false' si mare crescator  de o-o ! Pardon oua ! Ii cresteau o-ole intr-o zi cat la altii intr-un an ! De cand cu recesiunea DNA-ului nu mai creste oua mari. Doar mici, mici ca de prepelita ! Pentru gargara de dimineata, saru'mana doamna Dana, si masca de pus pe ochi,saru'mana doamna Dana !
Acum avem alt premier. Care nu are inca matusa Tamara da' are nepoata Mihaela. Care inca nu este vanator(cred, neverificat, cel putin inca nu l-au dat pe tv-eu cum ca ar avea' apucacaturi' dinastea), nu are tablouri da' stie sa cosesca ecologic, nu-i prea cresc ouale decat la comanda si de obicei numa' cu aprobare! Blonda ! Da' poate el sa-si duca o-ole la bai fix in fata guvernoiului, zice blonda aprobare a cresterii o-olor ministeriale, in maxim 6 luni pe tichete de dus o-ole in vacanta (doar in Romania tu faato ca sa ne crestem rating-ul sau cum ii zice la ala !Da' auzi ! Antalia pe unde vine ?  Io am auzit ca nu-i in Romania ! Deci merge sau nu merge pe bonuri ?).
Asa ca pentru sortatul si aranjatul o-olor de premier viiiine de la Cluj....... Mihaela-a ! Io zic ca daca tot s-a facut capitalista  sa militam ca fiecare Mihaela sa aiba un Dani al ei, fatoo ! Si o Andrea care sa se marite cu fostul sot ! Si uite asa Clujul, altfel un oras frumos, devine un izvor nebanuit de Mihaele care inca n-au un Dani, da' au grija de o-ole de comanda ale premierului.Pe care le 'grijeste' sa nu faca poc ! 
Din spate sau fata  noi  toti te iubet'c Mihaelo-o !

P.S. Nici o nepoata sau nepotism n-au fost ranite in timpul  editarii articolului. In schimb sunt frustrate ! Cu o blonda aprobare prealabila.
Pentru conformitate : Fosta angajata a primariei Cluj-Napoca, Mihaela Eugenia Boc este actualmente consilierul personal al Primului Ministru, ocupand unul din locurile eliberate recent din Cancelaria premierului.

Niciun comentariu: