sâmbătă, 6 iunie 2009

DE CE NU MERG IO LA VOT SAU CAM CUM VA FI MÂINE

Ar fi bine sa va temeţi, voi aştia cu conştiinţa încărcată. Sau se auto-arestează ! 

Dan Nica prezent la Targu Bujor: "Cei imbracati in civil vor fi peste tot. Imaginati-va ca unde vedeti un copac, in spatele lui se afla si un politist in civil. Nu pot sa va spun unde vor fi amplasati pentru ca atunci s-ar putea sa fie depistati. Trebuie sa le spun cetatenilor ca cei de buna credinta nu trebuie sa se teama de nimic, nu vor fi subiectul structurilor MAI, dar cei care au insa constiinta incarcata au motive sa se teama si le spun ca intr-adevar temerea lor este justificata."

Deja nu mai pot de frică. Am şi mulţi copaci în jurul blocului ! Şi io care credeam ca miliţienii sunt ori cu ochii roşi(aştia se pot ascunde în cireş) ori albaştri.

Acum urmează auto-sabotarea :

Elena Udrea de la Paris: "Eu sunt un politician tanar care a trecut la inceputul carierei printr-o experienta asemanatoare, in care nu mi se prea acordau sanse si, pana la urma, eu cred ca a meritat sa raman in batalia aceasta politica. Cred ca Elena Basescu merita o sansa, si ca tanar politician, ca femeie, ii voi da votul meu. Si, de asemenea, stiu ca votul acesta si mandatul Elenei Basescu vor veni la PD-L".

Blondă !

Monica Iacob Ridzi consimte şi ea pozitiv ! La acest aspect.

Mâine va fi o zi excelenta în care poţi să-ti plimbi căţelul dacă ai în dotare, dat de la partid. Dacă nu poţi urla la lună mai pe seară-aşa ! La Bamboo fată ! Logic ! Că tăticu rezolvă cu urna !

Elena Basescu intr-un interviu pentru "Ziua de Cluj": "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL. Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului (...)."

O fi voie la Bamboo cu căţelul de curte ?

P.S. Spicurile sunt de la hotnews.ro.

3 comentarii:

Oana spunea...

Se pare ca inteligenta asta e direct proportionala cu gradul de decolorare al parului!:)
Fete destepte tara are!:)

Dan Ghemeș spunea...

@ oana- un motiv in plus sa 'mergi' la vot !

Dan Ghemeș spunea...

Da ! Sunt !