duminică, 12 iulie 2009

Aventura de noapte




Aseara am plecat la Cuca Macaii-Rastolita la Festivalul Vaii Muresului. Nu ploua, nu ningea, nu bubuia de sus asa ca merem.
Ajuns undeva 22,30 intr-o bezna totala pe strada si in asa-zisa parcare, foarte bine pazita de politistul de tufis( ca numa' ieseau si nu ma lasau sa parchez). Deci bezna fratilor, noroc cu bricheta cu lanterna chinezeasca.
Gleznele au cunoscut noroiul de calitate al muntilor Calimani, si ochiul s-a delectat cu 'cestiuni' traditionale(mai multe in ala ce ruleaza poze de mai dreapta jos).
Lume beata ca la orice petrecere campeneasca, dar neagresiva.
La 23,00 cred ca s-au impartit pijamalele d-lui prefect ca altfel nu inteleg de ce a dat cu bubuielnita (artificiuri) la ora aia si nu la traditionalul miez de noapte. O fi avut omu' neste cestiuni arzatoare la ora aia ce nu suportau amanare. O fi uitat sa semneze ceva ! Ca altfel nu-mi explic lipsa de respect. No, ho ! Ca trebe sa plece 'perfectu'. Si bubuim in avans la 11.
Si n-a plouat cand au bubuit din cauza de pijamaua lu' dom' prefect, ci cand a trebuit sa ma bag si io la o Bere Gratis, motiv pentru care am plecatara spre casa.
Totusi am vazut pe unii 112 ! Smudu' era si el pe acolo !
A! Si Lusu si-a luat un frumos tuci pentru o mamaliga de calitate superioara, si o ceva in care se fac gratare !

Niciun comentariu: