duminică, 9 august 2009

De duminica






O tura prin zonele de agrement din targul nostru. In care trebe sa platesc parcare 1,5 lei/ora(prima poza). Chiar nu inteleg de ce, pentru simplul motiv ca acel teren apartine primei comune de langa oras. Si taxa merge la primaria targului nostru. Oi fi io mai prost asa !


Foto 2. Politia este cu noi ! Numa' ca nu e politie ci e gardienii publici ! Care seamana ca doua picaturi de ulei cu politistii. Si sunt de la 'siguranta circulatiei'. Cu toate ca pazeau un spatiu public unde nicci un caine care isi scosese stapanii la plimbare nu avea botnita ! Nu de alta da' in parc erau ceva copilasi. De fapt sunt urmasii lui eba si lu' soia ala de la Constanta ! Si din ce stiu io si girofarul este ilegal !

Foto 3. Avem si Thomas-nu stiu daca pe inventatorii lui i-o intrebat cineva de drepturi de autor. Si asortat in gemulet e curu' lu' nenea mecanicu'. Lu' Thomas !

2 comentarii:

SCHUMI spunea...

Noi am platit intrarea 6 lei..cica pentru curatenie ( la Pustnicul) si era asa curat pe acolo...iar comunitarii ( a se citi politia comunitara) erau la o bere cu ceva grataragii prin padure! Tot inainte, ca e bine!!!!

dan ghemes spunea...

numa' dac a-i impuscam scapam de ei !