sâmbătă, 29 august 2009

Totul despre nimic

De ce se lauda unii cu 1 milion de unici /luna ? Daca ii deschizi si vezi ca ei se ocupa de sport doar in titlu si in benzile mici din dreapta si stanga te intrebi cu ce-i atrage pe ce 1 milion ? Reclama agresiva, de prost gust in general facuta de cunoscuti de pe la tv, intr-o cantitate deranjant de suficienta ! Si totusi cu ce atrag ? Cu totul despre nimic ! Degeaba e ziar de sport ca incepe cu scobitoarea pe care a uitat-o nus'ce vedetuta prin dantura altuia. Principalul obiect de activitate e in casute mici si palide, si se uita instantaneu de el cand un part iesit dintre doua buci relativ celebre pe canapelele de fite se intampla. Ei se ocupa de tot si de nimic totodata ! Exact ca mancatorii de seminte de pe banca din fata blocului ! Habar n-au de vreu subiect da-l dezbat cu sarg fara nici un rezultat inafara injuraturilor proliferate intre ei si a cojilor de pe jos. Cam astia ma gandesc ca daca stiu ce e netu' ii viziteaza pe cei de mai sus.Atunci de ce zic aia de la ue ca n-avem decat nustiu cat de putin la suta acces la net ? Marea problema e ca sunt destul de multi ! Si ca 99% din presa de azi ii incurajeaza sa manance seminte in continuare. Pe banca . Si ii alimenteaza cu totul despre nimic !

4 comentarii:

Cristian spunea...

o, da, mare adevăr grăişi: prea mulţi iar pesa îi încurajează să scuipe seminţe.
maaaaaaare adevăr!

Anonim spunea...

cum spunea celebrul diaconescu raspunzind unei persiflari a tovarasului tatulici (o limba acolo una ici):

"ma bucur cind vad ca toate televiziunile se otevizeaza". s-a lasat linistea in studio pe zimbetul superior al plasatorului de virgule intre silabe.

asta e si presa scrisa. dar cum asta consumam, astia suntem :)

Dan Ghemeș spunea...

yep ! ne meritam soarta/presa/politicienii etc. pentru ca suntem de comanda !

Anonim spunea...

Da nenea Dane...
Asa e ...
Dar crede-ma ca si in vestul lumii exista acest gen de media tabloidizata (Jerry Springer, Big Brother, The Sun, et.)....
Dar publicul lor este undeva in targetul de saracie intelectuala...
La noi insa nu exista nimic pentru media oamenilor de bun- simt (mai avem oare?)...
Ca sa nu mai vorbesc de elita...
Imi aduc cu placere aminte de inainte de 1989 cand "bunul", " moralul" "realul" era in underground...si bateam sibiul dupa jazz, muresul dupa teatru...etc.
Laurentiu