luni, 22 iunie 2009

Eveniment umanitar pentru Alina Gache, joi 25 iunie, la Irish Music Pub în Cluj Napoca

@raduchira ne-a rugat ! Cine se simte ajuta cum poate ! Doamne-ajuta !

Este vorba despre Alina Gache, asisten BRAT, diagnosticata cu cancer la ficat, şi care are nevoie urgentă de bani pentru operaţie. Aşa că joi 25 iunie, între 19-22, la Irish Music Pub din Cluj Napoca (str. Horea, nr. 5) Adi Hădean şi Andrei Crivăţ vă invită la mâncat clătite într-un scop umanitar. Adi va găti “clătite cu gem, cu ciocolată şi cu alte brizbrizuri” (după declaraţia lui),la 5 lei clătita. Plata se face direct într-o urnă special amenajată, iar după aceea banii strânşi vor fi depuşi în bancă.
Nu uitaţi: joi 25 iunie, între 19-22, la Irish Music Pub din Cluj Napoca (str. Horea, nr. 5).
Îi rugăm pe toţi cei care pot să popularizeze această informaţie pe bloguri, pe siteuri, reţele sociale sau prin mailuri trimise către cunoscuţi să facă acest lucru.
Să fim oameni!
Alina Gache, Asistent BRAT, a primit confirmarea ferma a unui diagnostic de cancer la ficat.
Unica sansa de a face fata cat mai mult timp acestei boli este o operatie. Din pacate in Romania nici un doctor nu a diagnosticat ca operabila tumoarea ei, operatia fiind una complicata datorita modului particular in care ii este afectat ficatul. Cea mai acceptabila solutie pe care a gasit-o Alina, dpdv al costurilor, este o clinica din Viena care opereaza astfel de cazuri, cu rezultate bune. Costul operatiei este de aproximativ 40.000 EURO si ea trebuie efectuata repede, tumorile extinzandu-se rapid. Cei de la clinica i-au promis ca in aprox. 2 saptamani vor avea un loc disponibil.
Alina nu are cum sa faca fata dpdv financiar acestei operatii intr-un termen scurt, acest “eveniment” bineinteles ca nu a fost programat in “bugetul familiei”. Intentioneaza sa faca un credit pentru a acoperi acest cost, dar din pacate nicio banca nu ii poate oferi acesti bani intr-un termen de 2 saptamani.
Va rog, in masura in care considerati ca puteti sa o ajutati cu ceva, sa ma anuntati pe mine, sa o contactati personal (alina raspunde la mail gacheDOTalinaATgmailDOTcom si la telefonul mobil 0729 86 80 98) sau sa utilizati direct numarul de cont al Alinei (il gasiti mai jos). Ajutorul poate consta intr-o suma de bani, intr-un imprumut pe termen de 1 -2 luni, sau ce considerati dumneavoastra ca poate fi util intr-o astfel de situatie.
PS: Alina este casatorita si are un copil de aproape 5 ani.GACHE ALINA DANIELABRD – Suc. Marie CurieCONT RONRO26 BRDE 441S V618 9773 4410CONT EURRO95 BRDE 441S V618 9829 4410

Un comentariu:

Anonim spunea...

de ce nu mai spune nimic de alina acum dupa ce are banii??????????????????