duminică, 12 iulie 2009

Sa ne spalam pe cap ! Zic.

Unii si altii ne indeamna pe la tv-u sa ne spalam pe cap ! Ca purtator natural de plete nu pot fi decat de un mare acord.
Doar ca unii ne duc la o mare exasperare ! Ce-are barbatul sfant si el inafara de pusca si cureaua lata ?
Masina dom'le ! Nu suntem acuzati de neveste/iubite ca acordam mai multa atentie 'mormanului de fiare' si ca pe ele nu le bibilim asa ca pe masina aia ?
In frumoasa reclama de care vorbesc se intampla ca : vine fatuca acasa, nu se stie cand ! Presupunem ca dimineata dupa imbracamintea care seamana a pijama. Uda toata fatuca noastra ! Proaspat iesita din apa ! Nu se spune din care, important e ca e uda ! Dar, grila de masina din mana ne spune ca a iesit cel putin dintr-o fantana arteziana, iar faptul ca e fara sutien inseamna ca n-a plouat! Si cel mai important : ce face ea cu o grila in mana/carca, uda dis-de-dimineata ? A plecat fara sa spuna cu masina lui ! Deci sunt la un nivel superior al relatiei cand ea poate sa-i ia masina fara sa-l anunte. Sau pur si simplu nu l-a anuntat si i-a luat masin in timp ce el dormea. Nasol! Si mai apare si uda cu resturi de masina asortate !
Acum ce face el ? Avand in vedere ca pentru arma inca ai nevoie de permis legal, este ideal sa mearga sa duseze ! La dus ! Si sa se dea cu samponul minunat de impacare ! Ce masina, ce apa cu masina in decor samponul te face sa uiti de toate ! Nu uita sa faca si o partida mica spre sfarsit cu iubita sosita direct din arteziana !
Ce minunat sampon ! Bun de dat la tot romanul cand 'poc-boc' ne accidenteaza veniturile, cand finantele dau cu oistea de gardul bunului simt, cand ritzpoancele ne taie prioritatea in sensul giratoriu al tineretului,cand presedintele accindenteaza grav democratia pe autostrada spre Europa.
Sa ne spalam pe cap cu ei cu tot !

6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dan Ghemeș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dan Ghemeș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dan Ghemeș spunea...

Multumesc de aprcierea latelor din dotarea proprie,dar din nefericire pentru tine la mine nu latele sunt pe locul prim. Crede-ma am alte prioritati. Si nici intr-un caz fiarele.Si nici nu incerc sa pacalesc. Doar imi dau cu parerea. Ceea ce ai facut si tu !
Sau iti plac latosii ?

Anonim spunea...

LOL nu pot sa cred ce drastic sunteti cu cenzura. Probabil nu aveti mare lucru sub late. Scuzati deranjul, deranjatule.
Zbye
(Sa stiti ca nu-s pe reteta pastilele de umor, incercati cu incredere:)))

Dan Ghemeș spunea...

@andibob : comentariul tau l-am sters din greseala ! my mistake. si daca incepi cu lol inseamna ca te-ai ras ! nu asta e scopul ?