duminică, 2 august 2009

Tot n-am chef, dar n-am nici somn

Tot nu am chef, dar acum n-am somn. Si vreau sa va intreb cam cat credeti ca ia un personaj de la emisiunilea astea 'facaturi'. Asa le zic io. Sunt un set de emisiuni pentru retardati in care unii chiar vor sa-i credem ca facatura aia a lor e ba un flagrant, ba o 'vedeta' pe tocuri de 20 in grajd cu furca-n mana, ba isi 'surprinde' babatul cu una 'platita' de te miri cine.
Cred ca aburelile astea fac si audienta. Cat dracu poate sa-i dea unuia/uneia care apare cu adidasi chinezesti si bluza asortata care se plange ca Gigi a ei simte ea ca o insala.Simte ea prin toti porii plini de damfuri de haine chinezesti.
Si Gigi, instalator fruntas de meserie si de asemenea la mufarina se trezeste cu o profa de educatie fizica, fitness, campioana la campionatul de lustruit bara-adica in cel mai frumos vis a lui-ca prezinta interes major de mutat mobila sau desfundat 'ghiveta'pentru profa de lustruit bara. (La astea taxa trebe sa fie macar cat de-o bara lustruita pe seara/noapte, sau mai putin ca de' se da la tv si e reclama.)
Si cand Gigi e si el mandru de dintii vizibil lipsa din dotare, de maioul tip plasa purtat sub camasa, de chilotii chinezesti cu bordura elastica apare cotoharla de nevasta cu ala care o invata(realizatorul de frunte al facaturii) ce si cum si cu doi-trei malaci a caror rol pe acolo e de umbra si sa-l tina pe Gigi la incasat posete chinezesti in cap.
Deci la copii nu le aduci, dregi, faci. Nici mie mai porcule ! Si dai cu chinezaria-n cap(unele posete chinezesti uimitor tin toata emisiunea, nu se rup!)
Apoi urmeaza surpriza, profa de lustruit bara isi declina adevarata identitate. Adica i-o dezvaluie Gigi dupa ce 'afla' ca e pe-o mana cu nevasta. Curva ordinara las' ca te prind io ! Curios fapt ca nimeni nu injura decat la limita beep-ului, off course ca trebe puse beep-uri si alea costa la montaj, deci se apostrofeaza stiintific.
Dupa care Gigi se ia si se duce de obicei cel putin la bustul gol pana in vecini, adica in apartamentul vecin de unde nevasta cu realizatoru' il 'supravegheau' unde probabil ulterior vine nus'ce pisicoloaga sa-l descoase. Tot aici semneaza statul pentru cei 200€ si isi ia nevasta si pleaca la baut dupa care se intampla adevaratul scandal la care tv-ul lipseste. De profa de sport policalificata la lustruit bara nu se mai stie nimic.
De ce dracu nu ma duc io la somn ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

suparere mare de te uiti la asa ceva :)

Dan Ghemeș spunea...

daca somn nu e, suparare mare e !