miercuri, 20 ianuarie 2010

Iarna. Acest anotimp care ii tot surprinde.

Pe ei, nu pe noi. La noi iarna vine cand trebe si pleaca cand are chef. Dar pe ei ii prinde vesnic nepregatiti ! Cu o zi-doua inainte de data la care stie toata lumea ca vine iarna ei se ocupa cu o mare repetitie generala, care de obicei le iese bine pentru ca inca n-o chiar venit iarna. Inca e pe vine. Dupa doua zile fix, ce sa vezi ? Vine frumoasa iarna, dupa cum era anuntat ! Iar ei, cei cu repetitia iesita bine la televizor, radio si ziare, se dau surprinsi !
Adica nici n-o deshis geamul sau nici nu s-o uitat pe geam, nici n-o deschis radiou' sau televizoru' sa vada ca toata lumea vorbeste despre iarna ca anotimp si despre ei ca surprinsi !
Iarna te poate surprinde de cate ori ninge in acel sezon ! Asta ne-o demonstreaza surprinderea autoritatilor la fiecare ninsoare care vine !
Sa stie si autoritatile, iarna de obicei ninge ! Pe la noi ! Ca pe la ei nu cred. Ca altfel n-ar fi de fiecare data luati prin surprindere.
Io cred ca o fost surprinsi o singura data si-o ramas asa indiferent de culoarea politica !

P.S. Lamele utilajelor de dezapezire sunt puse in fata si trebe lasate jos, la nivelul asfaltului, ca sa poata indeparta zapada care v-o surprins a patra-cincea oara numa' in sezonu' asta !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da, si eu am vazut azi 4-5 utilaje prin Sectorul 2 dar aveau lamele din fata ridicate...Probabil ramasese lama fara ascutis! :D

Dan Ghemeș spunea...

si zapada se dadea singura de pe carosabil de frica lamelelor primariei !